SUMMER FIT Better, stronger, healthier

SUMMER FIT Better, stronger, healthier

Better, stronger, healthier

 

Fii SUMMER FIT!

Am petrecut prea mult timp pe canapea și au fost zile când singura plimbare era cea până la frigider. E timpul pentru o schimbare în bine, pentru corp și minte. Regăsește-ți forma, bucură-te de libertate de mișcare și de mai multă energie pentru tot ce ți-a pregătit vara asta. Fii mai bun cu propriul corp!

 

Cea mai bună formă e cea creată de Mama Natură

 

Simte-te bine din cap până-n picioare. Începe un program de juicing.

 

Looking to get fit? Looking good!

Ce trebuie să știi înainte de a începe un program de juicing

 

2 sau 3 zile de juicing sunt o pauză binemeritată pentru corpul tău, o șansă să se refacă și să-și dea reset. Sistemul digestiv o să fie happy to take it slow for a change. În același timp, sucurile RAW, presate la rece, o să-ți ofere toate vitaminele și nutrienții de care ai nevoie pentru a-ți regăsi energia.

Pe măsură ce corpul tău elimină toxinele, va elimina și din rezervele de grăsime. Dar nu ne place să ne concentrăm pe ce se pierde, ci pe ce câștigi: energie, optimism, poftă de viață.

 

Un program de juicing nu înseamnă că renunți la mâncare, ci că primești hrană mai bună

 

Fructe, legume, rădăcinoase și condimente presate la rece, toate bogate în antioxidanți, cu proprietăți antiinflamatoare, care stimulează sistemul imunitar.

 


Switch on your body and your mind

 

Să-i oferi corpului o vacanță nu înseamnă să lenevești, ci să îl antrenezi pentru o stare de bine, ca să te bucuri mai mult de viață.

 

Stay juicy: Iron WowMan cu mere, ananas și kale, Mango Punch cu mango, portocale, banane și fructul pasiunii și lista de smoothie-uri delicioase continuă. Bea unul la 2-3 ore, hidratează-te și ascultă-ți corpul.

Move your way: Găsește activitatea care te mișcă, fie că e yoga, badminton sau dansul. Nu contează intensitatea, ci constanța. Ține-ți corpul în flow și totul va fi din ce în ce mai ușor.

Hidratare cu H mare: Bea apă pe parcursul zilei, ca organismul tău să o folosească, nu să o rețină. Pune mereu o sticlă cu apa pe birou, pe noptieră sau în geantă.

Somn ușor: Mai mult timp pentru tine, mai puțin timp pentru scroll infinit. Adică, cel puțin 8 ore de odihnă pe noapte, ca să-ți încarci bateriile și să fii fresh ziua.

 

 Tot ce are Mama Natură mai bun

În mod normal, nu consumi zilnic un mix atât de variat de fructe și legume. That’s what makes juicing so R’AWESOME!

 

Imaginează-ți toate vitaminele, enzimele, fibrele, antioxidanții, mineralele și toți ceilați nutrienți activi din spanac, țelină, avocado, mere, lămâi, ananas, kale, turmeric, fructul pasiunii, ghimbir, morcovi și celelalte ingrediente din box de care se va bucura corpul tău.

Superpowers activated.

 

  Feel the beneFIT

 

Fie că vrei mai mult zvâc pentru tot ce ai pe agendă, fie că vrei să-ți tonifiezi corpul și să-i dai toți nutrienții de care are nevoie când face efort, sucurile RAW are the way to go.

 

Comandă smoothie-urile preferate sau alege un program de juicing. 

Stay RAW this summer & feel the beneFIT!


Articole mai vechi Articole mai noi