Multicicleta RAW de la Romanian Design Week

Multicicleta RAW de la Romanian Design Week

3 2 1 Multicicleta este pregătită!

Artista Wanda Hutira a desenat în primul weekend Romanian Design Week muralul MULTICICLETA în Piața Amzei – zona Piața Florilor.

 La Romanian Design Week 2023, am propus un exercițiu colectiv de bici-conectare prin intermediul unui mural desenat de artista Wanda Hutira chiar în Piața Amzei. Multicicleta Urban Monkey invită comunitatea #optimisticbynature să se conecteze cu noi pentru a face orașul un loc mai bun, mai sănătos și mai optimist.

Piața Amzei a devenit un canvas uriaș pentru expresia noastră colectivă. Un mural vibrant, plin de culori și energie pozitivă, simbolizează pasiunea noastră pentru ciclism și pentru transformarea urbană. Ne dorim ca acest mural să fie o sursă de inspirație pentru toți cei care îl văd, să fie un reminder că orașul poate fi explorat într-un mod mai sustenabil și că fiecare dintre noi poate contribui la un mediu mai sănătos.

 

 

RDW Connections a fost un nucleu al conectării între comunități și spații de dialog cu ajutorul design-ului. Și pentru că și pentru noi conectarea cu voi este cea mai importantă, abia așteptăm reacțiile voastre pe insta la muralul RAW și Autentic realizat de artista Wanda Hutira pe care îl găsiți în Piața Amzei, lângă Piața de flori.

Lângă multicicletă, am instalat rastelul Urban Monkey creat de arhitecta Alina Moise, acolo sunt așteptate bicicletele la odihnă.

 

Special pentru bicicliștii urbani, am adus la RDW Market o geacă și o serie de tricouri reflectorizante RAW by Urban Monkey. La shop au fost și tricourile RAW special create de artiști pentru #optimisticbynature people la care am adăugat benzi reflectorizante: by Pisica Pătrată pentru a te conecta cu natura și a fi cât mai aproape de ea.

                

Tot la RDW Market am adus și borsetele hip de la Bumbagr: Small on the outside, big on the inside și gențile de biciclist create de designerul Andrei-Bryan Goudarzi din sticle de 330 ml și de RAW shots. Noi i-am trimis sticle, el ne-a creat genți pentru bicicliști!

 

Urban Monkey susține optimiștii și crede în cei care pun comunitățile creative în mișcare. Cu fiecare sticlă vândută, contribuim la proiecte care fac orașul un loc mai bun, mai sănătos, mai optimist.

 

 


Articole mai vechi