TU BICICLEȘTI, ORAȘUL RESPIRĂ

TU BICICLEȘTI, ORAȘUL RESPIRĂ

Știi că ești dependent de bicicletă dacă:
Începi ziua cu RAW shots și te urci pe biclă până la birou. ✔
Bicicleta ta are un nume și o zi de aniversare. ✔
Ești prea cool să faci pauze și pedalezi până la destinație încontinuu. ✔
Porți haine colorate și dai din picioare cu gura până la urechi. ✔
Bifezi evenimentele pentru hipsteri din oraș. ✔
Pedalezi cool și safe. ✔
Ești o persoană mai fericită și mai sănătoasă. ✔

 

Avem o mărturisire: suntem dependenți de bicicleală! Și e molipsitoare și extraordinar de binefăcătoare, așa că vara aceasta nu ne-am dat jos de pe biclă și am dat check la cele mai cool și responsabile evenimente din țară. Tu Biciclești, Orașul Respiră.

 Tu Biciclești, Orașul Respiră.

Romanian Design Week București
Electric Castle Cluj
PLAI Timișoara
Street Delivery Brașov
Urbaniada Brașov/ stay tuned
Dâmbovița Delivery/ stay tuned

 

La Romanian Design Week București

Am luat cu noi van-ul de RAW juices la Romanian Design Week, am instalat designish bike parking-ul by Alina Moise la Combinatul Fondului Plastic, am organizat bike tours cu SkirtBike între locațiile DesignGO șiam adunat o gașcă cool de artiști care au creat articole de biking, chiar folosind sticle de Urban Monkey reciclate.

 

Good for you, Good for the city 

La fiecare sticlă vândută, susținem platforme, oameni, proiecte care fac orașul mai sănătos. Tu Biciclești, orașul respiră.

Funcțional [ca bauturile Urban Monkey]

Pentru o experiență mobilă și liberă, am gândit împreună cu Ramona de la Bumbagr o borsetă impermeabilă încăpătoare, utilă și bine compartimentată pentru tot ce ai nevoie: telefon, portofel, chei, un shot de ghimbir și un strugurel pentru zilele cu vânt. O borsetă hip după semnătura brand-ului Bumbagr: Small on the outside , big on the inside.

2 x Reciclat!

Știați că sticlele Urban Monkey sunt deja reciclate? 75% repet + 24% biopet. Ghiciți: câte sticle de Urban Monkey intră în geanta de biciclist reflectorizantă cu portofel atașabil creată de designerul Andrei-Bryan Goudarzi? Răspuns corect: 9 sticle de 330 ml și 2 de shots! Și cum altfel dacă nu prin upcycling, noi i-am trimis sticle, el ne-a creat genți pentru bicicliști!

Stand out from the crowd!

Uneori simți că te înghite balaurul de pe bulevard, dar nu uita că trebuie să fii vizibil în trafic mai ales când ești cu bicicleta. Ca să facilităm totuși acest lucru, am dezvoltat o geacă și o serie de tricouri reflectorizante RAW by Urban Monkey. Special pentru bicicliștii urbani. 

La PLAI

Am adus R A W goodies pentru energie pozitivă și vibe de mers pe bicicletă! Bicicletele au fost parcate la rastelele de biciclete Urban Monkey, design realizat de Alina Moise, câștigătoarea concursului de design de rastele organizat în 2021 de Urban Monkey împreună cu Romanian Design Week, premiat la Anuala de Arhitectură - București 2021. Urban Monkey și-a asumat misiunea de a susține mersul pe bicicletă în oraș și a plasat până acum rastele de bicicletă la evenimente, dar și în locuri cheie din București și Brașov.

Activitățile din cadrul PLAI au făcut parte din misiunea Urban Monkey pentru încurajarea mersului pe bicicletă în oraș. Mersul pe bicicletă este bun pentru tine, pentru oraș și pentru planetă.

 

  

La Street Delivery Brașov 

Tu Biciclești, orașul respiră. Urban Monkey a propus un air booster for the city prin încurajarea mersului pe bicicletă la Street Delivery Brașov. Împreună cu Skirt Bike ne-am plimbat cu bicicleta prin comunitatea creativă și am susținut Parada Bicicletelor 2.0 din cadrul Forumului Orașelor Verzi.

Biciclește și ajută-ne să molipsim pe toată lumea să iubească biking-ul așa cum o fac fetele de la Skirt Bike - lejer şi colorat!

 

 

Secrete despre biciclete 

O bicicletă produce ZERO POLUARE.

În fiecare an, sunt fabricate în jur de 100 de milioane de biciclete.

Termenul de „bicicletă” a fost introdus în anii 1860.

Douăzeci de biciclete pot fi parcate în același spațiu ca o mașină.

Este nevoie de aproximativ 5% din materialele și energia folosite de la construcția unei mașini pentru a construi o bicicletă.

Mulți bicicliști își transformă sănătatea, starea de fitness și determinarea în eforturi de strângere de fonduri pentru cei mai puțin norocoși.

Te simți obosit? Dă o tură! E cel mai bun lucru pe care îl poți face ca să nu te mai simți obosit!

La fiecare sticlă vândută Urban Monkey, susținem platforme, oameni, proiecte care fac orașul mai sănătos.
Biciclește și ajută-ne să molipsim pe toată lumea să iubească biking-ul!

 

 


Articole mai vechi Articole mai noi